De verkoop van elke fiets die u zoekt

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Overweegt u de aankoop van  een elektrische fiets? Zoekt u een bepaald fietsaccessoire? Kom langs en we kijken wat we naar uw wens kunnen aanbieden.

Verkoop van kwaliteitsfietsen

We verkopen fietsen voor groot en klein, en proberen naar ieders wens en budget een leuke fiets aan te bieden. Hieronder vind je de merken die we verkopen. Catalogussen steeds beschikbaar in de winkel. Voor nieuwigheden kun je ons volgen op Facebook en Instagram.

De merken die u in deze fietshandel vindt, zijn:

       

                 

 

Deze merken werden zeer selectief uitgekozen op basis van de beste prijskwaliteit. Zowel kinder-, dames-, als herenfietsen vindt u hier. Net als e-bikes en sportieve fietsen. 

Duurzaam verplaatsen met de e-bike

Je kan bij ons terecht voor de aankoop van een elektrische fiets of speedelec. Hierbij bieden we de fietsen van QWIC of Cortina aan en beginnen we al vanaf 1199€.

Fietsaccessoires

Hier gaan we voor standaard maar zeer degelijke fietsaccessoires zonder dat u niet te diep in de portefeuille moet tasten. Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie en advies bij uw keuze. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils, ongeacht kleur en functionaliteit van het gewenste product.

 

 

 

Fiets helmen:

   

 

 

Fietstassen:

       

 

Verlichting en sloten: